Brezplačna dostava za naročila nad 45€

Naša zgodba

V našem podjetju že od njegove ustanovitve v letu 2010 skrbimo, da imajo predvsem gostinci zagotovljeno odlično kavo, kakovostne kavne aparate in mlinčke priznanih blagovnih
znamk. Naša ponudba zajema tudi prodajo ledomatov in pomivalnih strojev, drobnih pripomočkov za kuhanje kave in najrazličnejših čistil, ki omogočajo hitro in enostavno čiščenje aparatov.
V poslovnih prostorih imamo trening center kuhanja kave, tako vam in vašim zaposlenim ob vodenju priznanega barista strokovno svetujemo in vas naučimo kuhati izvrstno kavico.

Sledimo trendu "mini" kavnih aparatov na kapsule, ki so enostavni za uporabo tako doma kot v službi in kuhajo odlično, vedno svežo kavo.

Naša velika prednost in odlika je hitra odzivnost in sposobnost prilagajanja individualni stranki, kakor tudi strokovna podpora v servisu, odgovorno delo, redna in točna dostava blaga.

Naš cilj je zadovoljna stranka, k njemu stremimo sleherni trenutek, trudimo se upravičiti pričakovanja naših kupcev in jih celo preseči.

Odločitev izbrati "našo" kavo in naše storitve vam bo prihranila marsikatero težavo in olajšala delo. Vaši gostje se bodo zaradi permanentne kakovosti ponujene kave in ostalih napitkov radi in pogosto vračali v vaš lokal. Vzemite si trenutek, pobrskajte po naši spletni strani, odločite se in nas kontaktirajte. Z veseljem se bomo odzvali in se dogovorili za sestanek.

Sledite mnogim in tudi vi začnite uživati ob odlični kavici in strokovnih storitvah, ki jih nudi naše podjetje.