Pogosta vprašanja

Kako do kavnega aparata Lavazza Firma? Za aparat pokličete na telefonsko številko 031 380 188 ali pišete na e-naslov: info@cksekipa.com ali pa produkt naročite kar v naši spletni trgovini.

Kako vem kateri aparat bi mi najbolj ustrezal? Predlagamo, da si preberete krajše opise kavnih aparatov na naši spletni strani ter nas nato kontaktirate preko spodnjega obrazca ali e poštnega naslova: info@cksekipa.com. Na voljo pa smo vam tudi na telefonski številki 031 380 188.

Kakšni so pogoji za brezplačni najem kavnega aparata? Da lahko ohranite brezplačen najem kavnega aparata morate porabiti minimalno določeno število, ki jih ima vaš aparat.

Ali lahko vrnem aparat, če ne dosežem pogojev najema? Aparat lahko vrnete, če menite da ne boste dosegli minimalne porabe na kavnem aparatu. Omogočamo vam tudi doplačilo za najem kavnega aparata, če si vseeno želite imeti aparat pa ne dosegate minimalne porabe.

Ali omogočate preizkušnjo kav in kavnega aparata? Omogočamo vam brezplačno preizkušnjo za nove stranke. Ob dostavi aparata dobite zraven 'Welcome kit' v katerem je 36 kapsul(kava, ginseng, čaj,mleko v prahu). Te kapsule dobte, da se lažje odločite za pravi okus ob prvem naročilu.

Kako je z dostavo kavnega aparata? Aparat vam dostavimo mi oz. Gls, ali pa si lahko pridete aparat ogledati v naše poslovne prostore po predhodnim dogovoru z enim od naših zaposlenih.

Kaj če aparat nima možnosti penjenja pa vseeno rad pijem cappuccino? Nekateri aparati nimajo funkcije penjenja mleka, zato boste v naši ponudbi našli tudi razne penilce mleka.

Kdo krije stroške okvare? V primeru okvare, uporabnik kontaktira naše podjetje, mi pa mu dostavimo začasno zamenjavo(drug aparat). Stroške okvare krijemo mi, v primeru, da je okvara nastala zaradi vidne nepravilne uporabe aparata, stroške popravila krije uporabnik.

Kako je s poštnino? Poštnino plača kupec, v primeru, da je naročilo višje od 45€ pa poštnino krije podjetje Cks Ekipa d.o.o.

Ali se pri vas dobi tudi kava v zrnu? Podjetje ima v ponudbi tudi kavo v zrnu iz pražarne Bar2000 v Kopru. Za naročila nam pišite na e-naslov info@cksekipa.com ali nas pokličite na tel. številko 031 380 188, na kateri smo vedno dosegljivi. Te kave so primerne predvsem za gostinsko dejavnost.

Vprašanja